Halvard 2015 var vårt kårläger under 14-17 maj på Lemshaga scoutstuga på Ingarö.
Det var ca 11 scouter och 10 ledare som var med under helgen och förflyttades tillbaka till år 1015.

Uppdraget för scouterna/vikingarna vara att hitta Halvards försvunna horn, som han hade förlorat vid slaget vid Stockholmen år 1066.
Halvard hade fått en uppenbarelse om att hornen skulle finnas vid just Lemshaga under denna helg då månen och andarna var på sitt mest gynnsamma humör.
Detta och mycket till berättade Halvard för scouterna under sitt korta besök på St Georgskvällen tidigare under året.
Om vikingarna under denna helg hittade Halvards horn skulle han bli hel igen, Helvard, och kunna återförenas med sina anfädrar och familj i slutet på helgen.

Scouterna var redo som alltid och lyckades genom att lösa olika uppgifter återfinna Halvards horn och göra honom till Helvard och låta honom återförenas.

Alla scouter var på ett gott humör under helgen och deltog med liv och lust i alla aktiviteter och mötte svårigheterna med gott humör, precis som en scout ska göra.

Bilderna i galleriet är ett urval av närmare 700 bilder som togs under lägertiden och försöker ge en bild över hur det såg ut på lägret och vilka aktiviteter som scouterna gjord.

Är det någon bild som du känner är opassande eller som du vill att vi ska ta bort, kontakta då oss på info@fisksätrascoutkar.se och berätta vilken bild det är och varför du inte tycker den ska vara med.

Ett stort tack till er alla som var med under helgen.

Fotograf: Edvard Samils

Tips klicka på bilden för se se bilderna större och använd piltangenterna för navigera.